Elakril

Ngjyrë elastike për beton
Elakril

Përshkrimi

Elakril është ngjyrë për mbrojtjen dekorative dhe kundër pluhrosjes së sipërfaqeve vertikale të betonit dhe bazave tjera me lidhës çimentoje.

Veçoritë

 • mbulon plasaritjet (deri në gjerësi 1,6mm);
 • elastik;
 • pranim të mirë dhe mbulueshmëri të mirë;
 • padepërtueshmëri e lartë e CO2;
 • shumë ujërezistues;
 • rezistente në fërkim;
 • rezistente në ndikimet e motit;
 • qëndrueshmëri alkaline;
 • rezistente në veprim afatëshkurtër të tretësve acidik dhe alkalineve.

Detajet

Application 
FurçëRulPërzierjeMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

Cca 200 - 250 ml/m2 2x aplikime.

Paketimi

kovë plastike 15l.

 

Para përdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë.

Dokumentet

Characteristics 
Visoka CO2 zapornost

Kalkulatori i shpenzimit

m2
0 l
Nuancat
 • e bardhë (nuanca 1001);
 • hiri (RAL 7035)
 • sipas porosisë karta e ngjyrave JUB dhe karta e ngjyrave RAL Classic.
Sugjerime 
JUB Design Studio do të mund t'ju ndihmojë në përzgjedhjen e ngjyrave për shtëpinë tuaj. Zgjedhni një skenë të interierit apo eksterierit dhe filloni të ngjyrosni.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu