Akrilin

Kit për dru
Akrilin

Përshkrimi

AKRILIN është lëndë rrafshuese dispezive në bazë të lidhësve akrilik, mbushësve mikronizues dhe shtesave speciale. Përdoret për riparimin e gabimeve dhe dëmtimeve në produkte nga druri masiv dhe sipërfaqe tjera të ngjashme para përpunimit sipërfaqësor – dhe gërryerjes fine, aplikimit të lasurave dhe lyerësve tjerë si dhe lyerjes me llak..

Veçoritë

  • i riparon në mënyrë efi kase gabimet sipërfaqësore deri 3 mm vëtëm një shtresë.
  • i përshtatshme për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm dhe kompatibil në sistemet me bazë uji dhe me bazë alkide;
  • pranim i mirë;
  • aplikim i lehtë;
  • produkt ekologjik;

Detajet

Application 
LopatëzMjetet të pastrohen me ujë

Përdorimi

1, 0 kg/m2 për shtresë të trashë 1 mm

Paketimi

Tubë plastike 150 g

Kovë plastike 750 g, 8 kg

Para perdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë

Dokumentet

Akrilin - tehnični list(pdf , 267.53 KB)
Akrilin - varnostni list(pdf , 74.75 KB)

Kalkulatori i shpenzimit

m2
0 kg
Barvni odtenki
  • e bardhë (10);
  • ngjyrë bredhi (20);
  • ngjyrë ahu (30);
  • ngjyrë lisi (40).
Sugjerime 
JUB Design Studio do të mund t'ju ndihmojë në përzgjedhjen e ngjyrave për shtëpinë tuaj. Zgjedhni një skenë të interierit apo eksterierit dhe filloni të ngjyrosni.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu