Jubolin Reparatur

Lëndë rrafshuese e brendshme në tubë

Përshkrimi

Jubolin Reparatur në tubë është lëndë rrafshuese riparuese e cila përdoret për riparimin e dëmtimeve të vogla, vrimave, qarjeve, plasaritjeve, grryrjeve, etj. në sipërfaqet e brendshme të mureve dhe tavanave. Sipërfaqen e lëmuar mund ta ngjyrosim me çdo lloj ngjyre për mure.

Veçoritë

  • lëndë rrafshuese e gatshme për përdorim;
  • aftësi të lartë tiksotropike;
  • e lehtë për përdorim;
  • e lehtë për grryerje;
  • avull-lëshueshmëri të lartë. 

 

Detajet

Application 
LopatëzMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

Varësisht nga madhësia sipërfaqes së  dëmtuar.

Paketimi

Tuba 150g.

Characteristics 
CE 15824
Sugjerime 
JUB Design Studio do të mund t'ju ndihmojë në përzgjedhjen e ngjyrave për shtëpinë tuaj. Zgjedhni një skenë të interierit apo eksterierit dhe filloni të ngjyrosni.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu