Ngjyra të brendshme dhe produkte për sipërfaqe problematike

Jubocid

mjet për parandalimin e mykut në mure

JUPOL Strong

Ngjyrë me mundësi të madhe larëse për sipërfaqe shumë të ngarkuara

JUPOL Block

Ngjyrë speciale për bllokim të njollave

Amikol

Njgjyrë lateks me mbrojtje të jashtzakonshme të filmit nga myku

JUPOL Citro

ngjyrë e brendshme me mbrojtje të filmit nga myku

Algicid Plus

Mjet për zhdukjen e algave dhe myshqeve në mure

JUB Design Studio do të mund t'ju ndihmojë në përzgjedhjen e ngjyrave për shtëpinë tuaj. Zgjedhni një skenë të interierit apo eksterierit dhe filloni të ngjyrosni.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu