JUPOL Block

Ngjyrë speciale për bllokim të njollave
JUPOL Block

Përshkrimi

JUPOL Block është ngjyrë speciale për bllokimin e njollave dhe thahet shpejt,  përdoret për lyerje rinovuese të të gjitha llojeve të sipërfaqeve të mureve të brendshme dhe tavaneve të cilat janë të ngopura me substanca që 
treten lehtë dhe shpejtë në ujë

Veçoritë

  •  shkëlqyeshëm bllokon njollat: nikotina, katrani dhe derivate tjera të tymit të duhanit; zjarret e vogla dhe të mëdha; ndyrësirave; tanina dhe ngjyrave tjera; vera, lëngjeve të frutave, kafes, ekstraktit të domateve; ngjyrave të ujit dhe vajit;
  • mbulueshmëri të lartë;
  • avull-lëshueshmëri të mirë;
  • qëndrueshmëri të lartë në fërkim të lagësht;
  • thahet shpejtë – e përshtatshme për përpunim të mëtejmë vetëm pas 6 ore; 
  • aplikim të thjeshtë.

Detajet

Application 
FurçëRulSpërkatës mekanikMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

220 - 250 ml/m2 për aplikim në dy shtresa, varësisht nga baza

Paketimi

Kovë 2.00 l, 5.00 l, 15.00 l

Para përdorimit lexoni listën teknike dhe të sigurisë. 

Dokumentet

Kalkulatori i shpenzimit

m2
0 l
Nuancat e ngjyrave
  • e bardhë (nuanca 1001);
  • karta e ngjyrave JUB (nuancat që përfundojnë me 4 dhe 5).

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Sugjerime 
Prikaz delovanja JUPOL Block
JUB Design Studio do të mund t'ju ndihmojë në përzgjedhjen e ngjyrave për shtëpinë tuaj. Zgjedhni një skenë të interierit apo eksterierit dhe filloni të ngjyrosni.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu