Trendet e ngjyrave

Bota jemi ne, njerëzit. Kontinente të ndryshme, komunikime të ndryshme, kultura të ndryshme. E, çdo gjë me bukuri mahnitëse nga bota, dëshirojmë sa më parë ta zbërthejmë në ngjyra në shtëpinë tonë. 

Kjo është porosia e ngjyrave inspiruese, të cilat po ju paraqesim në galeri, nuancat e pëlqyera mund t'i ruani si favorite në karta e ngjyrave.

JUB Design Studio do të mund t'ju ndihmojë në përzgjedhjen e ngjyrave për shtëpinë tuaj. Zgjedhni një skenë të interierit apo eksterierit dhe filloni të ngjyrosni.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu