Acrylcolor

Ngjyrë akrilike për fasadë
Acrylcolor

Përshkrimi

Acrylcolor është ngjyrë e padëmshme pë mjedisin e bërë në bazë të disperzionit ujorë te lidhësve polimerë. Është e përshtatshme për ngjyrosjen e sipërfaqeve të fasadava, të forta të suvatosura fine, gjegjësisht të lëmuara fine, dhe në praktikë më shpesh përdoren si për ndërtesa banimi ashtu edhe për ndërtesa më të mëdha.

Veçoritë

  • qëndrueshmëri e lartë ndaj ujit;
  • mbulueshmëri e mirë;
  • rezistente ndaj ndikimeve atmosferike;
  • e lehtë për aplikim.

Detajet

Application 
FurçëMistri e druritSpërkatës mekanikMjetet të pastrohen me ujëRulPërdorim i jashtëm

Harxhimi

180 deri 210 ml/m2

Paketimi

Gotë plastike 0.75 l,

Kovë 5.00 l, 15.00 l

 

Para përdorimit me kujdes lexoni listen teknike dhe të sigurisë.

Dokumentet

Kalkulatori i shpenzimit

m2
0 l
Nuancat e ngjyrave
  • e bardhë (nuanca 1001), baza 1000 dhe baza 2000;
  • karta e ngjyrave JUB;
  • karta e ngjyrave NCS (e kufizuar);
  • nuanca të gatshme: kafe e mbyllët (1140), e kuqe odside (1210), e zezë  (1500), e verdhë (3010), oker (3100), ari (5001), argjendi (5002, bronz (5003);
  • mundësia e nuancimit duke shtuar ngjyrën për nuancim (UNITON).
Nuancat e gatshme të ngjyrave 
Zlata (5001)
Srebrna (5002)
Bronasta (5003)
Rumena (3010)
Oker (3100)
Temno rjava (1140)
Oksidno rdeča (1210)
Črna (1500)

Njoftim: nuancat e ngjyrave në ekran mund të devijojnë nga gjendja reale.

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Sugjerime 
JUB Design Studio do të mund t'ju ndihmojë në përzgjedhjen e ngjyrave për shtëpinë tuaj. Zgjedhni një skenë të interierit apo eksterierit dhe filloni të ngjyrosni.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu