Kulirplast 2.0

Suva akrilike nga granulati i mermerit natyror shumëngjyrësh me granulacion 2.0
Kulirplast 2.0

Përshkrimi

Kulirplast 2.0 është i bërë nga granulati i mermerit natyror shumëngjyrësh. Është i dedikuar për mbrojtjen  dekorative të të gjitha llojeve të sipërfaqeve të fasadave të trajtuara fine, sidomos nën-mureve, por gjithashtu edhe sipërfaqeve të mureve të brendshme (më shpesh e përdorim në koridore, shkallë etj.)

Veçoritë

  • pamje e veçantë e njëtrajtshme kokrrore;
  • fortësi e lartë;
  • rezistencë afatgjatë ndaj algave dhe mykut;
  • qëndrueshmëri e mirë ndaj kushteve atmosferike.

Detajet

Application 
MistriPërzierjeMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

4,5 kg/m2

Paketimi

Kovë plastike 25 kg.

 

Para përdorimit lexoni me kujdes listën teknike dhe të sigurisë.

 

Kalkulatori i shpenzimit

m2
0 kg
Nuancat e gatshme të ngjyrave 
KPT 2.0 405
KPT 2.0 440
KPT 2.0 445
KPT 2.0 450
KPT 2.0 455
KPT 2.0 460
KPT 2.0 470
KPT 2.0 480
KPT 2.0 490
KPT 2.0 495

Suvaja është e bërë nga kokrrat e mermerit natyral, prandaj janë të mundshme ndryshime të vogla ndërmjet nuancave të porosive të ndryshme nga nuancat e treguara në kartën e ngjyrave!

 

Karta e ngjyrave

PAMJA
JUB Design Studio do të mund t'ju ndihmojë në përzgjedhjen e ngjyrave për shtëpinë tuaj. Zgjedhni një skenë të interierit apo eksterierit dhe filloni të ngjyrosni.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu