Hidrozol traka zaptuese

Hidrozol traka zaptuese

Përshkrimi

Përdoret për armimin e masës elastike joujeleshuese HIDROZOL ELASTIK., trakë zaptuese elastike për zaptimin dhe forcimin e kalimeve ndërmjet sipërfaqeve të murit dhe tokës, për zaptimin e plasaritjeve diletuese. E destinuar për perdorim të brendshem dhe të jashtëm.

Karakteristikat

  • gjeresi / gjatësi: 105 mm / 10 m;
  • elastike;
  • qendrueshmeri e mire e temperaturës;
  • rezistente në alkale, acide dhe tretje te kripës, vajra; për perdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Detajet

Application 
MistriMjetet të pastrohen me ujë

Para perdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë

JUB Design Studio do të mund t'ju ndihmojë në përzgjedhjen e ngjyrave për shtëpinë tuaj. Zgjedhni një skenë të interierit apo eksterierit dhe filloni të ngjyrosni.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu