Arsyeja pse rekomandojmë sistemin HYDROSOL?

Grupi i produkteve HYDROSOL përfaqësojnë një zgjidhje efektive dhe të përhershme për hidroizolim:

  • banjo,
  • kuzhinë,
  • balkona i terasa,
  • ballkone dhe terraca,
  • gardhe betoni,
  • muret mbështetëse dhe të vazhdueshme, 
  • rezervuarët e ujit,
  • njehsorë dhe puseta elektrike.

Kao dekorativnu oblogu nakon završene hidroizolaciije možemo izabrati keramičku oblogu (najčešće u kupaonicama, balkonima i terasama), različite akrilne i silikonske žbuke, Kulirplast (na fasadnim površinama) ili neku drugu dekorativnu oblogu (boje za beton).

Si një shtresë dekorative pas përfundimit të hidroizolimit mund të zgjedhim një shtresë qeramike (më së shpeshti në banjo, ballkone dhe tarraca), një shumëllojshmëri të suvasë akrilike dhe silikonike, KULIRPLAST (në sipërfaqet e fasadave) ose ndonjë shtresë tjetër dekorative (ngjyrë për beton).

Zgjedhni linkunDokumentet teknike
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu