Juboflex MS

MS polimer masë ngjitëse zaptuese
Juboflex MS

Përshkrimi

Juboflex MS është masë zaptuese njëkomponentëshe në bazë hibride të polimerëve MS, për zaptim ( hapjeve te lidhjet e masave artificiale, metaleve, betonit, ramit të dritareve, për hapjet diletive në ndërtimtari, ndërmjet ndërtimeve prefabrikat, në muret e jashtme dhe muret në serra )dhe ngjitje me më pak kërkesa. Për aplikim të brendshëm dhe të jashtëm.

Karakteristikat

  • përherë pranon tendosjen dhe tkurrjen deri në 25 %;
  • lehtë shtypet edhe në temperatura të ulëta;
  • në hapjet vertikale nuk rrëshqet;
  • vetitë të mira mekanike, elasticitet i mirë dhe fleksibilitet si dhe UV qëndrueshmëri;
  • pa tretës, izocijanate dhe silikonë;
  • plotësisht me veti kimike neutrale dhe pa erë;
  • mbledhja gjatë shtrëngimit është më pak se1%.
  • qëndrueshmëri e mirë në kushte atmosferike dhe në vjetërsi;
  • përshtatje e mirë në shumicën e materialeve ndërtimore - beton, tullë, dru, alumin, hekur, çelik jo i ndryshkur, bakër dhe plastikë të ndryshme.

Detajet

Paketimi

fishek 290 ml

 

Para perdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë

Dokumentet

Characteristics 
Trajna elastičnost 25%Primerno za prebarvanje
Nuancat e ngjyrave

E bardhë (RAL9016), hiri (RAL 7030).

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu