Mbrojtja e drurit dhe metalit

Druri dhuratë nga natyra

Druri me dukjen e tij origjinale i jep shtëpisë sonë pamje të natyrës. Shtresat e drurit në hapsirat e jashtme e të brendshme si dhe orenditë nga druri natyral na japin ndjesinë e atmosferës së ngrohtë shtëpiake. Lesene obloge zunaj in v notranjih prostorih ter pohištvo iz naravnega lesa nam dajejo občutek topline in domačnosti. Druri natyral mund të plaket e dëmtohet, për këtë shkak është e nevojshme ta mbrojmë dhe ta ushqejmë. Për mbrojtje përdorim lyrësit lazur (transparent), me çrast tekstura e drurit mbetet e dukshme, poshtu për mbrojtje përdorim ngjyrat mbuluese me nuanca të ndryshme, të cilat janë në dispozicion në sistemin JUMIX.

 

Këshilla
Mbrojtja e drurit

Lyrësit JUBIN Lasur me mikropigmente transparente së bashku me lidhësit depërtojnë në dru dhe e mbrojnë atë nga ndikimet e ambientit, duke ia ruajtur pamjen natyrale. Druri, i cili është nën ndikimet e jashtme, është e nevojshme ta ruajmë nga dëmtuesit - insektet dhe mikroorganizmat tjerë që mund të shkaktojnë kalbjen e drurit dhe paraqitjen e njollave të kaltra. JUB ofron produkt të jashtzakonshëm për mbrojtjen e drurit - JUBIN Impregnacia. JUBIN Decor është i përshtatshëm për mbrojtjen e drurit në sistem së bashku me lyrësit themelor dhe i jep drurit ngjyrë me pamje estetike të mrekullueshme.  

Mbrojtja dhe ushqyerja e metalit

Në shtëpitë tona mund të gjejmë sipërfaqe metalike, të cilat për shkak të ndryshkut duhet t'i mbrojmë me antikorredues, me çrast sipërfaqja e ngjyrosur fiton pamje shumë më të bukur. Në mesin e Brand Name-it JUBIN  veçanërisht theksojmë produktin JUBIN Metal, i cili i mbron shkelqyeshëm sipërfaqet metalike pa aplikimin e lyrësit themelor. Produkti ka aftësi të shkelqyeshme antikorreduese dhe mund të aplikohet drejtpërdrejt në metal. Në sistem me JUBIN Metal primer mund të aplikohet edhe në bazat si: alumin, zink, bakër. 

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu