JUPOL Citro

ngjyrë e brendshme me mbrojtje të filmit nga myku
JUPOL Citro

Përshkrimi

JUPOL CITRO është ngjyrë me aftësi mbrojtëse të filmit nga myku, e përshtatshme kryesisht për mbrojtje dekorative të mureve dhe tavaneve ku për shkak të lagështisë relative të lartë të ajrit ka mundësi shumë të madhe të paraqitjes së kondensimit dhe kështu ekziston mundësi e madhe për zhvillim intenziv të llojeve të ndryshme të mykut në mure. Rekomandohet kryesisht për kuzhina, banjo dhe hapësira tjera ku për përpunim 
dekorativ nuk është i domosdoshëm përdorimi i ngjyrave rezistente në fërkim të lagësht. 

Veçoritë

  • ngjyrë e brendshme me erë të këndshme limoni me shtesa të cilët e parandalojnë zhvilllimin e mykut në mur. 
  • avull-lëshueshmëri e lartë;
  • përmbajtje shumë e ulët e përbërësve organik që treten lehtë;
  • e lehtë për aplikim;
  • rezistente në fërkim të thatë.

Detajet

Application 
RulFurçëSpërkatës mekanikMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

170 - 200 ml/m2  për aplikim në dy shtresa

Paketimi

Kovë 2.00 l, 5.00 l, 10.00 l

Para përdorimit lexoni detajisht listën teknike dhe të sigurisë. 

Dokumentet

m2
0 l
Nuancat e ngjyrave
  • e bardhë (nuanca 1001);
  • karta e ngjyrave JUB (nuancat që përfundojnë me 3, 4, dhe 5);
  • deri te nuancat pastele mund të arrihet nuancimi me Dipi color apo Dipi koncentrat.

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu