Akrilin

Kit për dru
Akrilin

Përshkrimi

AKRILIN është lëndë rrafshuese dispezive në bazë të lidhësve akrilik, mbushësve mikronizues dhe shtesave speciale. Përdoret për riparimin e gabimeve dhe dëmtimeve në produkte nga druri masiv dhe sipërfaqe tjera të ngjashme para përpunimit sipërfaqësor – dhe gërryerjes fine, aplikimit të lasurave dhe lyerësve tjerë si dhe lyerjes me llak..

Veçoritë

  • i riparon në mënyrë efi kase gabimet sipërfaqësore deri 3 mm vëtëm një shtresë.
  • i përshtatshme për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm dhe kompatibil në sistemet me bazë uji dhe me bazë alkide;
  • pranim i mirë;
  • aplikim i lehtë;
  • produkt ekologjik;

Detajet

Application 
LopatëzMjetet të pastrohen me ujë

Përdorimi

1, 0 kg/m2 për shtresë të trashë 1 mm

Paketimi

Tubë plastike 150 g

Kovë plastike 750 g, 8 kg

Para perdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë

Dokumentet

Akrilin - tehnični list(pdf , 267.53 KB)
Akrilin - varnostni list(pdf , 74.75 KB)
m2
0 kg
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu