JUB trendi i ngjyrave 2020

Në JUB në bashkëpunim me arkitektët kemi përgatitur katër inspirime se si ngjyra e vitit plotësohet me kombinime të ndryshme të ngjyrave, teksturave e materialeve dhe kështu krijon përjetime të paharrueshme në cdo moment përgjatë vitit.

FSHEHTËSITË DIMËRORE

BUTËSIA PRANVERORE

FRESKIA VERORE

NGROHTËSIA VJESHTORE

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu