DECOR Antique

Ngjyrë silikate lazure
DECOR Antique

Përshkrimi

DECOR Antique është ngjyrë që i dedikohet përpunimit dekorativ të sipërfaqeve të mureve me suva të rrafshtë ose të vrazhdë në fasada dhe interier, me çrast teknikat e veçanta të aplikimit i japin sipërfaqeve pamje rustikale.  Është ngjyrë ekologjike e fasadës në bazë të qelqit ujor të kaliumit dhe shtesave organike. 

Veçoritë

  • qëndrueshmëri alkale;
  • shumë ujërezistuese;
  • avull - lëshuese;
  • mirë e qëndrueshme në kushte të vështira atmosferike;
  • mundëson realizimin e teknikave të ndryshme dekorative si: Jeans, Madeira. 

Detajet

Application 
FurçëRulLeckëSfungjer Mjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

Shtresa e parë: ca. 100 ml/m2, çdo shtresë tjetër: ca. 60 ml/m2;

Paketimi

Kovë 5l, 10l.

Para përdorimit lexoni detajisht listën teknike dhe të sigurisë. 

Dokumentet

m2
0 l
Nuancat e ngjyrave
  • e bardhë (nuanca 1001);
  • karta e ngjyrave JUB (nuancat me shenjën *).

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu