Uniton

Ngjyrë univerzale për nuancim
Uniton

Përshkrimi

Uniton UNITON është ngjyrë e padëmshme për ambientin dhe njeriun, e cila përdoret për nuacim të ngjyrave për mure të jashtme dhe të brendshme, deri te arritja e nuancave të dëshiruara. 

Vëmendje: Nuk përdoret për nuancimin e ngjyrave dhe suvave gëlqerore, silikate dhe as silikone (lexoni listën teknike).

Detajet

Application 
PërzierjeMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

Sipas nevojës

Paketimi

Shishe plastike 500 ml.

 

Para përdorimit lexoni detajisht listën teknike dhe të sigurisë.

Dokumentet

Uniton - tehnični list(pdf , 275.47 KB)
Uniton - varnostni list(pdf , 75.11 KB)
Nuancat e ngjyrave

Oker (2), kivi (7), citron (9), pink (12), violet (14), azur (16).

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu