Revitalcolor AG

Ngjyrë akrilike mikroarmuese e fasadës
Revitalcolor AG

Përshkrimi

Revitalcolor AG është ngjyrë mikroarmuese e fasadës e përshtatshme për lyerje të suvave të forta dhe të vrazhda të fasadave dhe për lyerjen e sipërfaqeve të fasadave ku janë të dukshme plasaritje të holla (deri 0. 3 mm).

 

Revitalcolor AG 

Veçoritë

 • me efikasitet parandalon zhvillimin e mykut dhe algave;
 • mbulon plasaritjet kapilare (deri 0, 3 mm)
 • jashtëzakonisht ujërezistuese;
 • e qëndrueshme ndaj kushteve klimatike;
 • avull-lëshueshmëri të mirë.
 • pamja: mat

Detajet

Application 
FurçëMjetet të pastrohen me ujëRulPërdorim i jashtëm

Harxhimi

ca. 300 - 700 ml/m2 për aplikim në dy shtresa.

Paketimi

Kovë 5l, 16l

 

Para përdorimit me kujdes lexoni listën teknike dhe të sigurisë.

Characteristics 
AKRIL - Micro-reinforced paint
m2
0 l
Nuancat e ngjyrave
 • e bardhë (nuanca 1001),
 • baza 1000;
 • karta e ngjyrave JUB;
 • NCS karta e ngjyrave (e kufizuar);
 • mund të nuancohet edhe me ngjyrën për nuancim  (Uniton).

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu