Unixil G

Suva e lëmuar akrilike e siloksanizuar me granulacion 1.5 dhe 2.0
Unixil G

Përshkrimi

Suva silikoni e lëmuar është e dedikuar për mbrojtjen dekorative të sipërfaqeve të mureve të fasadës të të gjitha llojeve të objekteve, gjithashtu për objekte shumëkatëshe me strehë minimale. Për suvanë e aplikuar është karakteristikë sipërfaqja e njëtrajtshme kokrrore.

Veçoritë

  • qëndrueshmëri e mire ndaj ujit dhe fortësi e lartë;
  • qëndrueshmëri e lartë ndaj ndikimeve atmosferike;
  • avull-lëshueshmëri relativisht e lartë;
  • e përshtatshme si suva përfundimtare në sistemin termoizolues të kontak fasadave me lesh mineral;
  • qëndrueshmëri afatgjatë ndaj algave dhe mykut të murit;
  • e bërë në bazë të lidhësve polimer dhe shtesave të siloksanit.

Detajet

Application 
MistriLëmuarje rrethorePërzierjeMjetet të pastrohen me ujëSpërkatës airless

Harxhimi

2,5 kg/m2për granulacion 1.5

3,1 kg/m2për granulacion 2.0

Paketimi

Kovë plastike 25 kg.

 

Para përdorimit lexoni me kujdes listën teknike dhe të sigurisë.

Dokumentet

Characteristics 
JUBIZOL - Energy saving system
m2
0 kg

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu