Algicid Plus

Mjet për zhdukjen e algave dhe myshqeve në mure

Përshkrimi

ALGICID Plus është tretës biocidesh pa ngjyrë, në bazë të glikolit dhe ujit, depërton të thellësi të murit dhe ndikon me efikasitet në spektrin e gjërë të mykut dhe algave të mureve. Mund të përdoret edhe si dezinfektues në sipërfaqet e mureve të brendshme dhe të fasadës të trajtuara me lyrës e me suva, por edhe për dezinfektimin e sipërfaqeve të betonit, gurëve dhe të drurit. Në objektet e industrisë ushqimore përdoret si lyerës për zhdukjen e mykut. Përdoret si mjet shërues.

Veçoritë

  •  efikas për zhdukjen e mykut dhe algave të murit; 
  • iu përshtatet të gjitha sipërfaqeve të mureve të jashtme e të brendshme;
  • në rast të paraqitjes së shumtë të algave dhe myshqeve, mundësisht e përsërisim aplikimin dhe nëse është e nevojshme t'i largojmë mbetjet e algave dhe myshqeve.

Detajet

Application 
LeckëFurçëRulTë mos bie në kontakt me duar dhe syMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

50 - 100 ml/m2

Paketimi

  • shishe plastike 500 ml;
  • shishe plastike me spërkatës 500 ml

Para përdorimit lexoni detajisht listën teknike dhe të sigurisë. 

Dokumentet

m2
0 l
Nuancat e ngjyrave

Pa ngjyrë

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu