Nanoxil G

Suva e lëmuar silikonike vetpastruese me granulacion 1.5 dhe 2.0
Nanoxil G

Përshkrimi

Nanoxil G përdoret për mbrojtjen dekorative të fasadës dhe mureve të ndërtesave moderne pa strehë ose me strehë të gjërësisë minimale. Për suvanë e aplikuar është karakteristikë sipërfaqja e njëtrajtshme kokrrore.

Veçoritë:

  • shumë pak e pranon pluhurin dhe papastërtitë tjera;
  • rezistente në sipërfaqet e fasadave jashtëzakonisht të ekspozuara shiut;
  • qëndrueshmëri e lartë ndaj ndikimeve të tymit, rrezeve UV dhe ndikimeve tjera të motit;
  • qëndrueshmëri afatgjatë ndaj algave dhe mykut të murit;
  • është e ndërtuar në bazë të rezultateve të hulumtimeve më të reja të nano-teknologjisë, në bazë të kombinimeve të lidhësve silikonik dhe lidhësve tjerë polimer.

Detajet

Application 
MistriLëmuarje rrethorePërzierjeMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

2,4 kg/m2 për granulacion 1.5

3,0 kg/m2për granulacion 2.0

Paketimi

Kovë plastike 25 kg.

 

Para përdorimit lexoni me kujdes listën teknike dhe të sigurisë.

Dokumentet

Characteristics 
JUBIZOL- Energy saving system (transparent)Long life - nano tehnologija - silikon
m2
0 kg
Nuancat e ngjyrave
  • e bardhë (nuanca 1001);
  • karta e ngjyrave JUB (nuancat e shënuara me * dhe që përfundojnë me 2, 3, 4 dhe 5).

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu