Masat zaptuese

Juboflex MS

Juboflex MS

Juboflex MS

MS polimer masë ngjitëse zaptuese

Juboflex silikon

Juboflex silikon

Masë zaptuese universale silikonike

Juboflex akril

Juboflex akril

Juboflex akril

Masë zaptuese akrilike

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu