JUBIN Lasur

Lyerës transparent për dru
JUBIN Lasur

Përshkrimi

JUBIN Lasur është lyerës transparent për dru në bazë të dispersionit ujorë të lidhësve akrilik. Është i përshtatshëm për mbrojtje dekorative të elementeve të konstruksionit të drurit dhe sipërfaqeve të tjera nga druri brenda dhe jashtë objekteve ndërtimore siç janë: konstruksionet e kulmit nga druri, strehët, gardhet prej drurit, shtëpi dhe orendi nga druri, etj. Për sipërfaqe të ngarkuara përdoret JUBIN LASUR, si shtresë përfundimtare për mbrojtje të rregullt me JUBIN Impregnacia.

Veçoritë:

  • e ruan teksturën e dukshme të drurit; 
  • nuk është i dëmshëm për shëndetin dhe për mjedisin;
  • e karakterizon tharje e shpejtë;
  • nuk ka erë të pakëndshme;
  • i përshtatshëm për mbrojtje dekorative të lodrave për fëmijë dhe pajisjeve për lodra fëmijësh;
  • mbrojtje nga rrezet UV;
  • enostavno nanašanje;
  • përmbajtje shumë e ulët e përbërësve organik avullues (VOC).

Detajet

Application 
FurçëRulMjetet të pastrohen me ujë

Përdorimi

60 - 80 ml/m2 (në një shtresë);

140 ml/m2 (në dy shtresa);

Paketimi

Kovë plastike 0.65 l, 2,25 l

Para perdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë

Dokumentet

Characteristics 
Za igrače in igrala
m2
0 l
Nuancat e ngjyrave
  • Karta e ngjyrave JUB
  • Nuancat e gatshme: e pangjyrë (1), e bardhë (1001), pishë (2), tik(3), arrë (4), e fi ldishtë (5), mahagon (7), palisandër (9), lisi (93), dardhë (6);
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu