JUBIN Decor Primer

Lyerës themelor për dru
JUBIN Decor Primer

Përshkrimi

JUBIN Decor Primer është lyerës themelor i bardhë për mbrojtje të brendshme dhe të jashtme të sipwrfaqeve të drurit. Bllokon taninën dhe parandalon njollat e verdha në sipërfaqe.

Veçoritë

  • nuk është i dëmshëm për mjedisin;
  • e karakterizon tharje e shpejtë;
  • nuk ka erë të pakëndshme;
  • i përshtatshëm edhe për mbrojtje dekorative të lodrave për fëmijë dhe paisjeve në sheshe lojërash;
  • mbrojtje ndaj rrezeve UV;
  • aplikim i lehtë;
  • përmbajtje shumë e ulët e përbërësve organik avullues (VOC);
  • e bardhë.

Detajet

Application 
FurçëRulMjetet të pastrohen me ujë

Përdorimi

80 - 100 ml/m2 në një shtresë.

ca. 140 ml/m2 ( në dy shtresa).

Paketimi

Kovë plastike 0.65 l,

Para perdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë

Characteristics 
Za igrače in igrala
m2
0 l
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu