Jubosan C120

Suva riprofiluese e vrazhdë
Jubosan C120

Përshkrimi

Suvaja riprofiluese e vrazhdë përdoret për riprofilimin dhe arrnimin e dëmtimeve jo të konstrukcionit në elementet e betonit. E përdorim për sanimin e dëmtimeve më të vogla dhe të cekta të betonit dhe për përpunimin e sipërfaqeve të sanuara me beton. Suvaja përmbanë fije të cilat parandalojnë tkurrjen dhe përmirësojnë vetitë fizike të saj. 

Veçoritë

  • jep rezultate të jashtëzakonshme në sanim;
  • e thjeshtë për përdorim;
  • shtresa mund të jetë në trashësi deri në 1,5 cm;
  • EN 1504-3.

Detajet

Application 
MistriGovatë llaçiGovatëMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

17 kg/m2 për 1 cm trashësi.

Paketimi

Thes 20 kg.

Characteristics 
CE 998-1
m2
0 kg
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu