Hidrozol traka zaptuese

Hidrozol traka zaptuese

Përshkrimi

Përdoret për armimin e masës elastike joujeleshuese HIDROZOL ELASTIK., trakë zaptuese elastike për zaptimin dhe forcimin e kalimeve ndërmjet sipërfaqeve të murit dhe tokës, për zaptimin e plasaritjeve diletuese. E destinuar për perdorim të brendshem dhe të jashtëm.

Karakteristikat

  • gjeresi / gjatësi: 105 mm / 10 m;
  • elastike;
  • qendrueshmeri e mire e temperaturës;
  • rezistente në alkale, acide dhe tretje te kripës, vajra; për perdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Detajet

Application 
MistriMjetet të pastrohen me ujë

Para perdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu