Nivelin

Lëndë rrafshuese e brendshme në pluhur
Nivelin

Përshkrimi

Nivelin është lëndë rrafshuese shtresë hollë në gjendje të pluhurt, për rrafshim fin të sipërfaqeve të brendshme të mureve dhe tavaneve. Sipërfaqet e rrafshuara mund të lyhen me të gjitha ngjyrat disperzive për mure. 

Veçoritë

  • për aplikim me dorë dhe me makinë;
  • aplikohet thjeshtë;
  • pranohet mirë;
  • kohë të gjatë të hapjes;
  • lehtë grryhet;
  • avull-lëshueshmëri e lartë;
  • ka ngjyrë të bardhë.

Detajet

Application 
Spërkatës airlessMistriPërzierjeMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

1.0-1.5 kg/m2 për aplikim në dy shtresa

Paketimi

Thes 25.00 kg.

Para përdorimit lexoni detajisht listën teknike dhe të sigurisë. 

Dokumentet

NIVELIN - tehnični list(pdf , 283.65 KB)
NIVELIN - varnostni list(pdf , 138.06 KB)
Characteristics 
CE 15824
m2
0 kg
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu