JUBIZOL lepilna malta

Suva ngjitëse
JUBIZOL lepilna malta

Përshkrimi

JUBIZOL lepilna malta është suva me elasticitet të lartë mikroarmuese në bazë të çimentos. Përdoret për ngjitjen e pllakave izoluese dhe për aplikimin e suvasë themelore. 

Veçoritë

  • përdoret si ngjitës dhe si suva themelore në fasadën JUBIZOL (pllakat EPS, pllakat dhe llamellat e forta nga leshi mineral, pllakat XPS); 
  • elasticitet i lartë;
  • mikroarmuese;
  • ngjyrë hiri;
  • shumë avull-lëshuese.

Detajet

Application 
MistriPërzierjeMjetet të pastrohen me ujëMistri e dhëmbëzuar

Harxhimi

Ngjitja: EPS pllakat: 3,5 – 5 kg/m2; leshi mineral: 3,5 – 5 kg/m2

Suva themelore: EPS pllakat:  4,5 kg/m2; leshi mineral: 7,0 kg/m2

Paketimi

Thes 20 kg

 

Para përdorimit lexoni listën teknike dhe të sigurisë. 

Characteristics 
CE ETAG 004JUBIZOL - Energy saving system
m2
0 kg
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu