JUPOL Strong protect

Ngjyrë me mundësi të madhe larëse për sipërfaqe shumë të ngarkuara

Përshkrimi

Ngjyrën JUPOL Strong e karakterizon 10-shja në qëndrueshmërinë ndaj dëmtimeve mekanike të filmit të ngjyrës dhe 10-shja në mundësitë e larjes në krahasim me ngjyrat e zakonshme për mure, për shkak të mundësisë së jashtëzakonshme për larje të filmit të ngjyrës nga "njolla standarde shtëpiake": të kafes, veres, çajit, lëngjeve, ketchup-it dhe yndyrërave të ndryshme.  

I dedikohet mbrojtjes dekorative të sipërfaqeve të mureve të ngarkuara (kuzhina, banjo, hapsira të punës), pasi filmi i ngjyrës është jashtëzakonisht i qëndrueshëm nga dëmtimet mekanike dhe nga mbathjet .

Veçoritë

  • qëndrueshmëri e jashtzakonshme në dëmtimeve mekanike të filmit të ngjyrës;
  • qëndrueshmëri e jashtzakonshme në fërkime të lagështa;
  • qëndrueshmëri e jashtzakonshme në larje të "njollave të zakonshme shtëpiake";
  • film të lëmuar me pamje mat;
  • mbulueshmëri e mirë;
  • avull-lëshueshmëri e mirë;
  • lehtë e aplikueshme;
  • mbrojtja e mirë e sipërfaqes, nëse nuk e lyjmë me lyrës themelor, ngjyra e padëshiruar vështirë hiqet. 

Detajet

Application 
FurçëMjetet të pastrohen me ujëSpërkatës mekanikRul

Harxhimi

160 – 190 ml/m2 ngjyrosje në dy shtresa, varësisht nga baza

Paketimi

Kovë 2.00 l, 5.00 l

Characteristics 
5 letna garancija JUPOL Strong
m2
0 l
Nuancat e ngjyrave
  • e bardhë (nuanca1001);
  • karta e ngjyrave JUB (nuancat që përfundojnë me 4 dhe 5).

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Prikaz delovanja JUPOL Strong
Prikaz delovanja JUPOL Strong
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu