Ngjyrat e brendshme

Pershkrimi i ngjyrave te brendshme

JUPOL Classic

JUPOL Classic

Ngjyrë për mure të brendshme

JUPOL Gold

JUPOL Gold

New Generation - ngjyrë e brendshme me mbulueshmëri të lartë që lahet

JUPOL Brilliant

JUPOL Brilliant

JUPOL Brilliant

ngjyrë e brendshme kulminante që lahet

JUPOL Latex mat

JUPOL Latex mat

JUPOL Latex mat

Ngjyrë e brendshme mat që lahet

JUPOL Latex polmat

JUPOL Latex gjysmëmat

JUPOL Latex gjysmëmat

Ngjyrë e brendshme gjysmëmat që lahet

JUPOL Latex saten

JUPOL Latex saten

JUPOL Latex saten

Ngjyrë e brendshme saten me mundësi të lartë për larje

JUPOL Trend

JUPOL Trend

ngjyrë e brendshme e gatshme me mbulueshmëri të lartë në nuanca moderne

JUPOL Junior

JUPOL Junior

JUPOL Junior

Ngjyrë me mbulueshmeri të lartë për dhoma të fëmijëve

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu