JUPOL Junior

Ngjyrë me mbulueshmeri të lartë për dhoma të fëmijëve
JUPOL Junior

Përshkrimi

JUPOL Junior është e këndshme për ambientin dhe përdoruesin, e cila lahet. I dedikohet ngjyrosjes së mureve dhe tavaneve të dhomave, klasave, kopshteve, këndeve të lodrave. Posaçërisht e është e mirë për freskimin e hapësirave në nuanca pastele dhe mundëson lyerje të shpejtë.

Veçoritë

  • gamë e gjerë e nuancave pastele të buta të gatshme;
  • e lehtë për aplikim;
  • avull - lëshuese;
  • rezistencë e lartë në pastrim të lagësht me mjete universale për pastrim;
  • mbulueshmëri e shkëlqyeshme (zakonisht është e mjaftueshme vetëm një shtresë te ngjyrosja e sërishme);
  • përmbajtje shumë e ulët e përbërësve organik avullues.

Detajet

Application 
RulMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

125 ml/m2 për aplikim në një shtresë në bazë të rrafshtë

Paketimi

Kovë 2.50 l

Para përdorimit lexoni listën teknike dhe të kualitetit.

Dokumentet

Characteristics 
Ecolabel
m2
0 l

A e dini?

JUPOL Junior është ngjyra e parë në tregun slloven, që ka fituar certifikatën europiane për ambient Ecolabel. 

Me ngjyrën JUPOL Junior krenohemi për marrjen e cmimit "produkt i këndshëm për ambientin i vitit 2011" në Slloveni. 

Nuancat e gatshme të ngjyrave 
JUPOL Junior Sunrise
JUPOL Junior Sunset
JUPOL Junior Princess
JUPOL Junior Missy
JUPOL Junior Ice Blue
JUPOL Junior Spring

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu