Jubolin P-25

Lëndë rrafshuese e brendshme për aplikim me makinë
Jubolin P-25

Përshkrimi

Fusha e përdorimit

Jubolin P-25 është lëndë rrafshuese disperzive pastoze shtresë hollë, për rrafshim fin të sipërfaqeve të brendshme të mureve dhe tavanit, përdoret edhe për mbushjen e gjurmëve të vogla, plasaritjeve, vrimave. Sipërfaqen e ngjyrosur mund ta lyejmë me çdo ngjyrë për mure.

Veçoritë

  • lëndë e gatshme për përdorim, aplikim me dorë dhe me makinë;
  • jashtzakonisht tiksotropike; 
  • e thjeshtë për përdorim;
  • grryerje e lehtë;
  • avull-lëshueshmëri e lartë;
  • ka ngjyrë të bardhë.

Detajet

Application 
Spërkatës airlessMistriPërzierjeMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

1.5 – 2.0 kg/m2 për aplikim në dy shtresa

Paketimi

Kova 25 kg, thes 25 kg

Dokumentet

Characteristics 
CE 15824
m2
0 kg
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu