Seminar za arhitekte i izvodače

Ju ftojme ti bashkangjiteni prezentimit virtual per ngjyrat me te reja te prodhuara nga JUB.

? Lokacioni: ZOOM

? Data: 22 Janar 2021 

⏰ Fillimi: 13:30

⏰ Kohëzgjatja: 30 min

 

Agenda:

11.50-12.00

Kyqja ne zoom 

12.00-12.05

Fjala hyrse- Fakete Pasha

12.05-12.15 

 Jupol antimikrob -Dr. Iztok Kamenski

12.15-12.25 

Jupol clima control & Juboglet clima control - Edmond Tafarshiku

12.25 -12.30 

Jupol Silver dhe perfundimi Fakete Pasha

 

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu