EPS lepilna malta

Suva ngjitëse
EPS lepilna malta

Përshkrimi

EPS lepilna malta përdoret për ngjitjen e pllakave izoluese EPS si dhe për aplikimin e suvasë themelore në fasadën JUBIZOL me izolim EPS (stiropor). 

Veçoritë

  • elasticitet i lartë; 
  • ngjyrë hiri;
  • shumë avull-lëshuese. 

Detajet

Application 
MistriPërzierjeMjetet të pastrohen me ujëMistri e dhëmbëzuar

Harxhimi

Ngjitja: 3,5 – 5 kg/m2;

Suvatimi themelor: 4,5 kg/m2

Paketimi

Thes 25 kg.

 

Para përdorimit lexoni listën teknike dhe të sigurisë. 

Characteristics 
CE ETAG 004JUBIZOL - Energy saving system
m2
0 kg
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu