JUBIZOL lepilo

Ngjitës
JUBIZOL lepilo

Përshkrimi

JUBIZOL lepilopërdoret për ngjitjen e pllakave izoluese EPS dhe leshit mineral. 

Veçoritë

  • për ngjitjen e pllakave izoluese - nuk është i përshtatshëm për suvatim themelor; 
  • ngjyrë të hirt në të verdhë;
  • ngjitës i fasadës me veçori të larta. 

 

Detajet

Application 
MistriPërzierjeMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

EPS pllakat: 3,5 – 5 kg/m2

Leshi mineral: 3,5 – 5 kg/m2

Paketimi

Thes 20 kg.

 

Para përdorimit lexoni listën teknike dhe të sigurisë. 

Dokumentet

Characteristics 
CE ETAG 004JUBIZOL - Energy saving system
m2
0 kg
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu