Ngjyrosja e mureve në banjo

Cilën ngjyrë e rekomandoni për të ngjyrosur muret në banjo, nëse nuk dëshirojmë të instalojmë pllaka?

Përgjigja

Nëse keni baza të lidhësve të cimentos, mund ta përdorni ngjyrën dy komponentëshe EPOKSIL. Paraprakisht rekomandojmë aplikimin e masës hidroizoluese Hidrozol Superflex.

Za manje površine koje nisu direktno izložene vodi (iznad umivaonika, iznad ili pored kade ili u tuš kabini, iznad pločica) preporučamo upotrebu unutarnjih zidnih boja kao što su JUPOL Strong ili JUPOL Latex.

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu