DECOR Marmorin Shine

dyll mbrojtës
DECOR Marmorin Shine

Përshkrimi

DECOR Marmorin Shine është emulsion ujor i dyllit i dedikuar sipërfaqeve të mureve të përpunuara me DECOR Marmorin.

Veçoritë

  • e rritë shkëlqimin dhe ujë-rezistueshmërinë e sipërfaqeve të përpunuara me DECOR Marmorin;
  • i qëndrueshëm në pastrim me të lagët
  • transparent.

Detajet

Application 
Sfungjer LeckëMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

përafërsisht 50 ml/m2 për një shtresë

Paketimi

Kanaqe 0,65l

Para përdorimit lexoni detajisht listën teknike dhe të sigurisë. 

m2
0 l

Jub Design Studio

Hyrja

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu