Juboglet

Gips masa e brendshme rrafshuese - nivelizuese
Juboglet

Përshkrimi

JUBOGLETështë masë e brendshme nivelizuese e bazuar në gips e cila për shkak të përbërjes së saj rregullon lagështinë në hapsirë. E përshtatshme për rregullimin (nivelizimin) e sipërfaqeve të mëdha të mureve dhe tavaneve në një shtresë me trashësi deri në 8 mm, përdoret gjithashtu për mbushjen e fugave në mure dhe tavane nga pllakat e gips-kartonit. Kontaktet duhet të bandazhohen me shirita të rrjetës së qelqtë të plastifikuar.

Veçoritë

  • rrafshon në trashësi deri në 8mm;
  • e pershtatshme per bandazhim te mire;
  • për aplikim me dorë;
  • kohë më e gjatë e hapjes: ~80min;
  • avull-lëshueshmëri e lartë;
  • hapsirat e rrafshuara mund t'i lyejmë me të gjitha llojet e ngjyrave disperzive;
  • grryerje e lehtë;
  • EN 13279.

 
 

Detajet

Application 
MistriLopatëzPërzierjeMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

0,5 kg/m për shtresë në trashësi 1 mm

Pajetimi

Thes 5 kg, 20 kg.

Para përdorimit lexoni listën teknike dhe të sigurisë. 

Dokumentet

Characteristics 
CE 13279
m2
0 kg
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu