Jukolprimer

Lyrës themelor thellë depërtues
Jukolprimer

Përshkrimi

Jukolprimer është lyrës themelor thellë depërtues special, i cili përdoret impregnimin e bazave ndërtimore me aftësi të madhe thithëse para lyrjes me ngjyra disperzive, para rrafshimit me masa rrafshuese dhe para aplikimit të suvave dekorative shtresë hollë. 

Veçoritë

  • depërton thellë në bazë; 
  • përmirëson ujë-rezistueshmërinë dhe njëtrajtëson bazën;
  • lidhë grimcat e pluhurit, të cilat nuk kemi nevojë t'i fshijmë; 
  • mundëson lidhje më të mirë; 
  • forcon bazën; 
  • pa ngjyrë.

Detajet

Application 
FurçëRulSpërkatës mekanikMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

90 - 100 ml/m2, varësisht nga vrazhdësia dhe aftësitë thithëse të bazës.

Paketimi

Kovë 5l.

 

Para përdorimit lexoni listën teknike dhe të sigurisë. 

Dokumentet

m2
0 l
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu