Aplikacioni JUB Home painter

Hyrja në web versionin e aplikacionit JUB Home painter.

Shkarko aplikacionin mobil për Android.

Shkarko aplikacionin mobil për iOS.

Aplikacioni JUB Home Painter ju lehtëson përzgjedhjen e nuancave dhe teksturave për shtëpinë tuaj. Për vizualizim të lehtë dhe të shpejtë, përzgjedhni shtëpinë, banesën apo objektin afarist dhe provoni kombinimet e ndryshme të ngjyrave. Pastaj përzgjedhni hapsirat e brendshme (interierin) me çrast do të vëreni se si me ndihmën e nuansave tuaja të dashura ju mund të freskoni qëndrimin ditor, kuzhinën, dhomën e fjetjes, dhomën e fëmijëve, banjon,...

Mundësitë e aplikacionit:

  • ngjyrosja e objekteve vetanake,
  • ngjyrosja e objekteve tipike (shtëpitë JUB Home si dhe objektet e hapsirat tjera në interier),
  • krahasim të objekteve të realizuara,
  • paraqitja e nuancave të preferuara sipas ton kartës JUB Favourite feelings,
  • informacije o dostupnosti nijansi u određenim materijalima za enterijer/eksterijer,
  • informacion mbi disponueshmërinë e nuancave në materiale të ndryshme për,
  • kalkulatori i shpenzimit.

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu