Pyetje të shpeshta

Ndoshta jemi përgjegjur pyetje të Juaja. Verifikoni!

Myku në muret e shtëpisë

Në disa prej dhomave por edhe në banjo po më paraqitet myk në mure. Si mund ta heqi mykun?

 

më shumë >

 

Përzgjedhja e bojaxhisë për lyerje

Në çka duhet të kemi kujdes gjatë përzgjedhjes së bojaxhisë profesionist për lyerjen e mureve të brendshme të

 

më shumë >

Sanimi i sipërfaqeve të brendshme me rast të vërshimeve

Në rast vërshimesh, si t'i sanoj dëmtimet në sipërfaqet e mureve të brendshme?

 

më shumë >

Lyerja rinovuese e fasadës

Kemi dëshirë ta freskojmë ngjyrën e fasadës së shtëpisë ku jetojmë.

 

më shumë >

Lyerja rinovuese e fasadës

Kemi dëshirë ta freskojmë ngjyrën e fasadës së shtëpisë ku jetojmë.

 

më shumë >

Ngjyrosja e mureve në banjo

Cilën ngjyrë e rekomandoni për të ngjyrosur muret në banjo, nëse nuk dëshirojmë të instalojmë pllaka?

 

më shumë >

 

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu