Siliconeprimer

Lyrës themelor silikonik
Siliconeprimer

Përshkrimi

Siliconeprimer është lyrës themelor, i cili përdoret para ngjyrosjes me ngjyra silikonike dhe para suvave silikonike. 

Veçoritë

  • ruan avull-lëshueshmërinë e bazës; 
  • paraqet urën lidhëse në mes bazës dhe lyrësit; 
  • njëtrajtëson aftësitë thithëse të bazës; 
  • lidhë grimcat e pluhurit, të cilat nuk kemi nevojë t'i fshijmë; 
  • rritë ujë-rezistueshmërinë;
  • pa ngjyrë.

Detajet

Application 
FurçëRulSpërkatës mekanikMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

90 - 100 ml/m2 (e dhëna për lyrës jo të holluar dhe për bazë me vrazhdësi të zakonshme). 

Paketimi

Kovë 5l.

 

Para përdorimit lexoni listën teknike dhe të sigurisë. 

m2
0 l
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu