Kulirplast 1.8 premium

Suva dekorative e lëmuar e bërë nga granulati i mermerit të ngjyrosur 1.8
Kulirplast 1.8 premium

Përshkrimi

Kulirplast 1.8 premium është granulat natyror i mermerit të cilin e kemi ngjyrosur me ndihmen e teknologjisë novatore të ngjyrosjes me pigmente rezistente në rrezet UV. Pigmentet e tilla sigurojnë rezistencë të shkëlqyeshme ndaj kushteve atmosferike dhe ujërëzistueshmëri të lartë. Kulirplast 1.8 Premium është i dedikuar për mbrojtje dekorative të sipërfaqeve të trajtuara fine, të brendshme dhe të jashtme, sidomos nën-mureve.

Veçoritë

  • produktin e karakterizon rezistencë e jashtëzakonshme UV;
  • sipërfaqe e njëtrajtshme kokrrore;
  • papërshkueshmëri e lartë ndaj ujit, fortësi;
  • qëndrueshmëri e mirë ndaj kushteve atmosferike;
  • rezistencë afatgjatë ndaj algave dhe mykut;

Detajet

Application 
MistriPërzierjeMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

4,0 kg/m2

Paketimi

Kovë plastike 25 kg.

 

Para përdorimit lexoni me kujdes listën teknike dhe të sigurisë.

 

Characteristics 
Novo
m2
0 kg
Nuancat e gatshme të ngjyrave 
KPT 1.8 405P
KPT 1.8 440P
KPT 1.8 445P
KPT 1.8 450P
KPT 1.8 455P
KPT 1.8 470P
KPT 1.8 480P
KPT 1.8 490P
KPT 1.8 495P
KPT 1.8 600P
KPT 1.8 605P
KPT 1.8 610
KPT 1.8 615
KPT 1.8 625
KPT 1.8 630
KPT 1.8 635
KPT 1.8 640
KPT 1.8 645
KPT 1.8 655
KPT 1.8 660
KPT 1.8 665
KPT 1.8 670
KPT 1.8 675
KPT 1.8 685

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu