FSHEHTËSITË DIMËRORE

Gjatë dimrit natyra është vërtetë mahnitëse; hapsirat ku jetojmë janë më të veçanta se sa periudhat tjera të vitit sepse ato ruajnë ngrohtësinë e familjes.

Përveç ngjyrave të zjarrta dominuese, harmonia e ngjyrave në shtëpi plotësohet me materiale të buta leshi si dhe me produkte druri, atmosfera festive shtohet edhe me dekoret e kristalta e të ndritshëm me shkëlqim argjenti. 

   

   

   

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu