Zgjidhja e sipërfaqeve të brendshme problematike

Jeni duke kërkuar zgjidhje të drejtë për muret e banjove e kuzhinave ku paraqiten algat e myshqet? Iščete prave rešitve za obremenjene zidne površine v kuhinji ali kopalnici ali se spopadate z zidnimi algami in plesnijo? Ju prezentojmë zgjidhjet efektive. 

Përshkrimi i problemit/zgjidhja 

Sistemi më efektiv i përdorur - hap pas hapi

Informata/udhëzime shtesë 

Bllokimi i njollave me sipërfaqet e mureve të brendshme

Përpunimi i bazave më pak kualitative: 1x JUPOL Gold (apo: Jukol primer)

 

Bllokimi i njollave: 2x-3x JUPOL Block

 

Shtresa përfundimtare: JUPOL Block (poashtu: JUPOL Gold apoJUPOL Brilliant apo JUPOL Latex)

Ngjyrën JUPOL Block është e mundshme ta nuanconi në nuanca pastele në përzirëset JUMIX. Në rast se dëshironi nuancë më intenzive, ju rekomandojmë shtresën përfundimtare me JUPOL Gold. JUPOL Gold në përzirëset JUMIX mund të nuancohet në më shumë se 10.000 nuanca sipas dëshirës suaj. 

Shpërbërja e algave e myshqeve në mur

Dezinfektimi i sipërfaqeve të kontaminuara: sipërfaqet i pastrojmë lehtë me leckë të lagtë dhe pas tharjes e lyjmë me Algicidom plus të holluar

 

Ngjyrosja: 2x JUPOL Citro (apo: ngjyrat e brendshme JUPOL me shtesë të Jubocid-it)

Me shtimin e tretësit fungicid pa ngjyrë Jubocid-it në ngjyrat e brendshme JUPOL, fuqishëm parandalojmë apo zgjasim kohën e paraqitjes dhe zhvillimit e algave dhe mikroorganizmave tëtjerë në mure.

 

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu