DRY WALL Primer

Lyrës themelor lidhës

Përshkrimi

Jubosil GF e përdorim si lyrës themelor i cili mbulon dhe përdoret para lyerjes me ngjyrë silikate (JUPOL Silikat, DECOR Antique) në sipërfaqet e mureve të brendshme.

Veçoritë

  • njëtrajtësimi i sipërfaqes;
  • përmirëson pranimin e ngjyrës në mur;
  •  i bllokon substancat që treten lehtë në bazë;
  • avull-lëshueshmëri të mirë;
  • ngjyrë të bardhë.

 

Detajet

Application 
FurçëRulMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

130-150 ml/m2 në sipërfaqe të lëmuar

Paketimi

Kovë 5l

 

Para përdorimit lexoni detajisht listën teknike dhe të sigurisë. 

Dokumentet

m2
0 l
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu