Kulirplast 2.0

Suva akrilike nga granulati i mermerit natyror shumëngjyrësh me granulacion 2.0
Kulirplast 2.0

Përshkrimi

Kulirplast 2.0 është i bërë nga granulati i mermerit natyror shumëngjyrësh. Është i dedikuar për mbrojtjen  dekorative të të gjitha llojeve të sipërfaqeve të fasadave të trajtuara fine, sidomos nën-mureve, por gjithashtu edhe sipërfaqeve të mureve të brendshme (më shpesh e përdorim në koridore, shkallë etj.)

Veçoritë

  • pamje e veçantë e njëtrajtshme kokrrore;
  • fortësi e lartë;
  • rezistencë afatgjatë ndaj algave dhe mykut;
  • qëndrueshmëri e mirë ndaj kushteve atmosferike.

Detajet

Application 
MistriPërzierjeMjetet të pastrohen me ujë

Harxhimi

4,5 kg/m2

Paketimi

Kovë plastike 25 kg.

 

Para përdorimit lexoni me kujdes listën teknike dhe të sigurisë.

 

m2
0 kg

Suvaja është e bërë nga kokrrat e mermerit natyral, prandaj janë të mundshme ndryshime të vogla ndërmjet nuancave të porosive të ndryshme nga nuancat e treguara në kartën e ngjyrave!

 

Karta e ngjyrave

PAMJA
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu