FRESKIA VERORE

Gjatë muajve të nxehtë të verës, freskia në shtëpi është e mirëseardhur.

Bukuria e nuancave të së portokalltës përmirësohet edhe më shumë nga kontrasti me ngjyrat e kaltëra, të cilat na kujtojnë ujrat freskues apo qiellin e pafund duke sjell freski në dhomë.

Tamno sive istake i hladna tekstura betona mogu poslužiti kao zanimljivi grafički detalji.

   

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu