Teknikat dekorative

Trajtimet dekorative e sipërfaqeve të brendshme të mureve

Dëshironi ta transferoni një pjesë të natyrës në shtëpinë tuaj dhe të freskoheni me ndjenjat e natyrës së lumtur ose thjesht dëshironi të krijoni në shtëpinë tuaj një hapësirë të veçantë që do të jetë unike?

E gjithë kjo mund të arrihet me teknika të veçanta dekorative që do t'i jep shtëpisë suaj një përshtypje të veçantë. Imagjinoni një sipërfaqe të veçantë të lëkurës, pamjen e sipërfaqës së drurit, strukturës së korës së drurit, pamjen e gurit natyror në sipërfaqe të murit me një efekt të veçantë dekorativ që kujton shkëlqimin e mermerit dhe shumë materialeve të tjera natyrore.

 

 

"Aurora" pamja e gurit

Me teknikën AURORA e krijojmë përshtypjen e pamjes së guri në të cilin duken sipërfaqe jo të rrafshta dhe zbraztira...

"Egeo" Mermer Natyral

Përmes teknikes EGEO e arrijmë pamjen e bukur të sipërfaqës me relief të pasur, i cili përmes këndit të caktuar të...

"Classic" linjat e bukura dhe të trubullta

Duke përdorur tekniken "Classic" e fitojmë një pamje të bukur të vijave të trubullta të cilat mes vete krijojnë...

"Jeans" - Pamje e Teksasit

Me anë të teknikes "Jeans" e fitojmë pamjen e strukturës së teksasit, material i cili u takon të gjitha gjeneratave...

Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu