Juboflex silikon

Masë zaptuese universale silikonike

Përshkrimi

Juboflex silikon është masë zaptuese njëkomponentëshe me elasticitet të përhershëm, neutrale, silikonike.

E përshtatshme për:

 • për zaptimin e hapjeve ndërmjet materialeve të ndryshme në ambiente me lagështi (banjo, kuzhina, tush kabina, …)
 • zaptimi i shtresave të materialeve të ndryshme (xham, dru, beton, tjegull, guri, qeramikë, çelik, alumin, dhe shumicën e plastikëve);
 • për veshje me xham dhe për instalimin e xhamit në dru, alumin dhe PVC korniza si dhe për zaptimin e hapjeve diletive në ndërtimtari.
 • e përshtatshme për xham polikarbonat;
 • për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Karakteristikat

 • përherë pranon tendosjen dhe tkurrjen deri në 25 %;
 • në hapjet vertikale nuk rrëshqet;
 • ngjitje e mirë në materialet poroz;
 • veti të mira mekanike;
 • rezistente në kushte të ndryshme atmosferike, shi, borë, temperatura ekstreme;
 • rezistent kimik;
 • UV qëndrueshmëri;
 • nuk shkakton korrozion;

Detajet

Paketimi

fishek 300 ml

 

Para perdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë

Characteristics 
Trajna elastičnost 25%Odpornost pred plesnimi
Nuancat e ngjyrave
 • manhattan, e bardhë, bezh, fildish, karamel, e kaltër, hiri (sipas kartës së ngjyrave JUB për fug masa).
 • transparente.
Programi JUB Home painter ju lehtëson përzgjedhjen e ngjyrave dhe teksturave në tipet e dhëna si shembuj.
Kontaktet: JUB Kosova sh.p.k., Bregu i Diellit, rr.1, llam.10, nr.1, 10000 Prishtinë, T.: +381 38 551 776, E.: jubkosova@jub.eu